Gazanfer Bilge M.Y.O.

Meslek Yüksekokulumuzun binası Dünya ve Olimpiyat şampiyonumuz aynı zamanda bir eğitim gönüllüsü olan Gazanfer Bilge tarafından finansmanı sağlanarak yapılmıştır. Meslek Yüksekokulumuz eğitim-öğretime 2005-2006 öğretim Yılında başlamıştır, 2007 yılında faaliyete geçen okul binamız 3000 öğrenciye hizmet verecek şekilde projelendirilmiştir. 2006-2007 eğitim-öğretim yılından itibaren Su Ürünleri, Su Ürünleri İÖ, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Sekreterlik İÖ, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Tanıtım İÖ, İşletme Yönetimi, İşletme Yönetimi İÖ ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programları olmak üzere toplam 1493 öğrencimiz vardır. Okulumuzun nitelikli akademik personel ihtiyacını karşılamak amacıyla yine Rektörlüğümüzün ve Üniversite Yönetiminin destekleri sonucu akademik ilan yolu ile yeterli sayıda akademik personel alımı gerçekleştirilmiştir. Şu anda okulumuzun akademik personel sayısı 9 olup, Üniversite içi görevlendirmelerde göz önüne alındığında toplam 21’dir. Okulumuz kadrosunda 7 idari personel görev yapmaktadır.